Modeblogger Anna Nooshin wordt lifestyledeskundige bij ‘RTL Boulevard’

Modeblogger Anna Nooshin wordt lifestyledeskundige bij ‘RTL Boulevard’

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

‘RTL Boulevard’ is vanaf morgenavond een deskundige rijker. Vrijdag 3 december schuift niemand minder dan fashionblogger, online ondernemer, auteur én vlogger Anna Nooshin regelmatig aan om als deskundige de kijkers bij te praten over alle ins en outs uit lifestyleland.

Manager Zendercommunicatie Femke de Veer laat weten waarom RTL Boulevard Anna heeft aangetrokken: “’RTL Boulevard’ is trots dat Anna Nooshin het team van deskundigen komt versterken. Zij is dé expert op het gebied van lifestyle en weet alle ins en outs over de laatste trends op het gebied van fashion en beauty, hotspots en de wereld van celebrities. Van de nieuwste modenieuwtjes tot de laatste voedinghypes, van alle onderwerpen heeft zij verstand. Anna zit middenin de doelgroep waar lifestyle een belangrijke rol speelt en heeft met haar site NSMBL bewezen precies de juiste snaar te kunnen raken bij deze doelgroep.”
Voor het 28-jarige online boegbeeld komt hiermee een droom uit: “Het is onvoorstelbaar dat ik de kans krijg om op deze manier aan te mogen sluiten bij RTL. Ik ben al zo lang ik me kan herinneren ‘RTL Boulevard’- fanaat en al jarenlang is het mijn grote droom aan te schuiven achter de desk. De versmelting van televisie en online vind ik fantastisch en het is zo mooi om op deze manier twee werelden bij elkaar te kunnen brengen. Ik kan niet wachten om dit avontuur aan te gaan.”

Anna Nooshin is modeblogger, YouTuber, tv-host en auteur. In mei 2011 richtte Anna de succesvolle website NSMBL op met inmiddels meer dan 3 miljoen bezoekers per maand. In april 2015 startte ze haar eigen YouTube kanaal, waarmee in minder dan een half jaar tijd al meer dan 50.000 abonnees en 2,5 miljoen views zijn gegenereerd. Dit jaar won ze een award voor beste vlogger van 2015. Anna staat bekend om haar simpele stijl en liefde voor Belgische, Franse en Scandinavische labels. De vlogger van het jaar reist voor haar werk de wereld over en bezoekt grote modeshows in New York, Londen, Milaan en Parijs. Ze werkte eerder samen met merken als H&M, Bulgari, Calvin Klein, G-Star, Tommy Hilfiger en Rimmel. In april 2015 verscheen ook haar eerste boek On Top, inmiddels een bestseller.

‘RTL Boulevard’: tussen 18.35 uur en 19.30 uur bij RTL 4.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard