Ook Koos van Plateringen in Expeditie Robinson

Ook Koos van Plateringen in Expeditie Robinson

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Ook Shownieuws-deskundige Koos van Plateringen doet mee aan het zeventiende seizoen van Expeditie Robinson, dat heeft Shownieuws maandagavond bekendgemaakt. Ook kitesurfer Jalou Langeree doet mee aan het nieuwe seizoen van het populaire RTL5-programma.

Van Plateringen vindt het ‘echt fantastisch’ om mee te mogen doen aan Expeditie Robinson. “Ik kan me nog goed herinneren dat ik gebeld werd met de vraag van ‘wil je meedoen’ en ik heb eigenlijk geen moment getwijfeld”, vertelt de entertainmentdeskundige in Shownieuws.

De deskundige wilde graag meedoen aan het RTL5-programma. “Het is toch wel een programma waarvan ik dacht: ‘Als ik daarvoor gevraagd word, dan ga ik.” Koos vond de voorbereidingen wel spannend. “Je weet helemaal niet waar je aan gaat beginnen”, vertelt hij over zijn deelname.

Met Koos en Jalou zijn er nu negen deelnemers bekend. De andere deelnemers zijn modeblogger Anna Nooshin, model en actrice Chloé Leenheer, actrice Elle van Rijn, Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk, presentator Lex Uiting, acteur Bartho Braat en voormalig wielrenner Thomas Dekker.

Expeditie Robinson is vanaf donderdag 8 september te zien op RTL5.