Yolanthe en Rick doen sekstest voor RTL 5

Yolanthe en Rick doen sekstest voor RTL 5

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder gaan voor RTL 5 een programma presenteren.

Vanaf woensdag 13 januari wordt Nederland getest op de seksuele kennis tijdens ‘De Nationale Sekstest 2016’ bij RTL 5.

Hoe goed kennen we ons geslachtsdeel, wat is het meest favoriete seksstandje, hoeveel procent eet wel eens buiten de deur? Presentatie-duo Yolanthe Sneijder Cabau en Rick Brandsteder zorgen samen met seksexpert Goedele Liekens voor een avond vol spannende vragen en prikkelende experimenten.

Yolanthe: “Ik heb zin om na mijn zwangerschapsverlof weer aan de slag te gaan en kijk er naar uit om samen met Rick ‘De Nationale Sekstest’ bij RTL te mogen presenteren. Het wordt letterlijk een spannende avond met verrassende gasten”. Rick: “Een leerzame show met een stout randje. Ik krijg er nu al rooie oortjes van! En dat is niet alleen omdat ik het met Yolanthe mag presenteren. Ik heb er veel zin in”.

In de studio maken acht BN’ers en vijf publieksvakken (de sekswerkers, de bachelors, de bachelorettes, de senioren en de homoseksuelen) de sekstest en zullen zich helemaal bloot moeten geven. Aan de hand van vragen, interessante filmpjes en spannende studio-acts wordt hun sekskennis gepeild. Wie heeft dringend seksuele voorlichting nodig en wie wordt de seksexpert van 2016?

Ook de kijker thuis kan meedoen met de sekstest via de RTL XL app. De app is beschikbaar op alle iOS en Android smartphones en tablets.