Kanniewaarzijn verhuist van de vrijdag naar de dinsdagavond

Kanniewaarzijn verhuist van de vrijdag naar de dinsdagavond

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het populaire consumentenprogramma van de VARA, Kanniewaarzijn, komt in 2016 gewoon weer terug op televisie. Alleen verhuist het consumentenprogramma van de vrijdag naar de dinsdagavond. Dit nieuws maakte presentatrice Astrid Joosten zaterdagavond bekend in De kwis.

Zaterdagavond speelde Astrid de allerlaatste aflevering van De kwis van dit jaar. Samen met Paul de Leeuw nam ze haar week door in foto's. Daarbij kwam ook een foto voorbij van Kanniewaarzijn. Iedere vrijdagavond probeerde Astrid op geheel eigen en humoristische wijze. 

Mede dankzij het team van cabaretiers zet Astrid zich volop in om consumentenzaken aan de kaart te brengen. Voor de kijker zal het even wennen zijn om Kanniewaarzijn op een andere dag te zien. Vrijdagavond was de vaste avond voor deze consumentenprogramma, maar nu verhuist het toch naar de dinsdagavond.

In de laatste aflevering van De kwis speelde Astrid zelf haar eigen bekende quiz, 2 voor 12. In haar quiz moeten kandidaten vaak lastige vragen beantwoorden. Aan de hand van hun antwoorden moeten zij ook nog een woord raden. Nu waren de rollen eens omgedraaid en was Astrid zelf de kandidaat. Dit beviel Astrid maar wat goed.

Kanniewaarzijn is vanaf dinsdag 5 januari 2016 weer te zien bij de VARA op NPO 1.

Bekijk De kwis terug via TVBlik.