Nicky Holzken praat met Spike TV over vervolg realityserie

Nicky Holzken praat met Spike TV over vervolg realityserie

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Kickbokser Nicky Holzken is met Spike TV in gesprek over een vervolg op zijn realityserie. Holzken maakte vorige week donderdag bekend dat RTL5 heeft besloten om de stekker uit zijn realityserie te trekken. De realityserie trok volgens de kickbokser te weinig kijkers op de jongerenzender.

Holzken praat nu met Spike TV, de zender die dagelijks vanaf 21:00 uur uitzendt op Nickelodeon, over een tweede seizoen van de show. “Mooi nieuws zo vlak voor de kerst... Met Spike TV in gesprek over een eventueel vervolg van onze reality serie...”, laat de kickbokser op Twitter weten.

Het besluit van RTL5 om te stoppen met de realityshow kwam onverwachts. “We hebben er veel positieve reacties op gekregen en ook op social media krijg ik nu berichten van mensen die het heel jammer vinden. Daarnaast had ik altijd het idee dat het goed werd bekeken” aldus Holzken.

Een woordvoerder van Viacom International Media Networks, het moederbedrijf achter Spike TV, bevestigd tegenover Showbizznetwork.nl de gesprekken met Nicky Holzken. “Ik kan bevestigen dat er gesprekken gaande zijn tussen Spike en Just Productions, de producent van de realityserie”, zegt hij.

Hij vervolgt: “Maar kan je helaas nog niets vertellen over de status van deze gesprekken.” Spike TV zendt momenteel wel al kickboks-wedstrijden van kickbokser Holzken uit. “Spike zendt in Nederland en België tevens de Glory kickboks-wedstrijden uit waar Nieky Holzken regelmatig in te zien is."