Eerste gasten MolTalk bekend!

Eerste gasten MolTalk bekend!

Geschreven door Laatste update:

De eerste gasten die zullen aanschuiven aan de tafel bij MolTalk zijn; Margriet van der Linden, Dennis Weening en Suzan Visser. 

Margriet van der Linden was de mol in het 15de seizoen van Wie is de mol?. Dit seizoen speelde zich af in Sri Lanka. Naast het feit dat Margriet de mol was, was zij ook heel lang de penningmeester. De beste taak voor de mol?

Susan Visser was de mol in het 14de seizoen van Wie is de mol?. Dit seizoen speelde zich af in Hongkong en de Filipijnen. Bijna niemand in het spel had verwacht dat Suzan de mol zou zijn, ze was een hele goede mol.

Dennis Weening was de mol in het 8ste seizoen van Wie is de mol?. Dit seizoen speelde zich af in Mexico. Zijn goede vriend in het spel -Patrick Martens- vertrouwde Dennis misschien iets te makkelijk?

Live vanuit de VondelCS presenteren Rik van de Westelaken en Vivienne van den Assem de live- nabeschouwing van Wie is de Mol?. Iedere zaterdagavond bespreken zij samen met oud- kandidaten de opdrachten en wordt er flink gediscussieerd over de verschillende complotten en theorieën. Daarnaast behandelen zij de meest opvallende Tweets en statistieken van de Wie is de Mol? app.

Elke zaterdag is MolTalk te zien rond 21:25 op NPO1 direct na de uitzending van Wie is de Mol?.

Bekijk Wie is de Mol? op TVblik.nl/wie-is-de-mol