Half miljoen views voor nieuwe K3 videoclip

Half miljoen views voor nieuwe K3 videoclip

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vrijdag 5 februari lanceerde K3 hun nieuwe videoclip. De nieuwe single van Klaasje, Marthe en Hanne is het nummer Jodelee geworden. De clip was nog maar net online of de ophef was alweer geboren. De pakjes die de meiden van K3 aanhadden waren niet geschikt volgens veel Belgische ouders. Ondanks deze ''kritiek'' werd de videoclip al goed bekeken.

Na twee dagen is de videoclip van Jodelee al door 554.087 (21.00 uur, 7 februari) fans bekeken. Ook dit is weer een kleurrijke en vooral vrolijke clip geworden. Met een winters tintje past dit nummer bij de wintersport. Jodelee is de tweede single van het debuutalbum 10.000 Luchtballonnen. 

Op 13 november 2015 werd de eerste videoclip van K3 online gezet. De winnende meiden mochten 10.000 Luchtballonnen officieel als single uit gaan brengen. Dit hebben de meiden geweten ook. Nu bijna vier maanden later is deze videoclip al door 8.604.566 fans bekeken.

Hieruit blijkt wel dat K3 nog altijd populair is. De K3 shows zijn in razend tempo uitverkocht. Nog even en de oude K3 neemt definitief afscheid. Karen, Kristel en Josje geven dan echt het stokje door aan Klaasje, Marthe en Hanne. Toch blijft Kristel betrokken bij de nieuwe K3, zij zal de manager gaan worden.

Ook de nieuwe kleding van K3 is populair. Ook zijn er inmiddels K3 jurkjes voor volwassenen uitgebracht. Maar ook aan de jongens wordt gedacht. Er zijn t-shirts met het regenboog logo van K3 in de maak. Iedereen mag en kan dus fan zijn van K3.

Het album van K3, 10.000 Luchtballonnen staat op dit moment op plek acht in de album top 100. Het album staat inmiddels alweer zeven weken lang in de album top 100. Dit blijkt uit de gegevens van Dutchcharts. Bekijk hieronder de nieuwe clip Jodelee van K3.

https://www.youtube.com/watch?v=acPL6eO7Fig