Beau scoort bijna half miljoen kijkers met nieuwe talkshow
Bron: RTL

Beau scoort bijna half miljoen kijkers met nieuwe talkshow

Geschreven door Pieter Jongsma

De eerste aflevering van het nieuwe programma van Beau van Erven Dorens, Beau Blijft binnen ging zaterdag met bijna een half miljoen kijkers van start. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. 

Zaterdag zagen 489.000 mensen naar het programma van Beau dat hij vanuit huis maakte. Op sociale media kreeg het programma veel complimenten vanwege de manier waarop Beau het programma maakte.

Beau Blijft Binnen kwam op de 24e plek in de Dag Top 25 van best bekeken programma's van de dag. Het NOS Journaal van 20 uur werd het best bekeken, daar keken bijna 3 miljoen mensen na. Het RTL Nieuws van Half Acht en Eenvandaag delen samen een tweede plaats met 1.660.000 kijkers.

Robert ten Brink weet ook deze week enorm veel kijkers te trekken met zijn speciale uitzending van All You Need Is Love. Het programma scoorde 1.349.000 kijkers. Bankgiro Miljonairs was goed voor 1.192.000 kijkers.

SBS6 scoorde met een herhaling van Ik Hou van Holland bijna een miljoen kijkers. Het programma scoorde 924.000 kijkers naar SBS6. Vanwege de coronacrisis is het nieuwe programma We Want More uitgesteld naar het najaar. De zender zendt de komende weken herhalingen uit.