Thuis op Zondag trekt meer kijkers zonder Dirk

Thuis op Zondag trekt meer kijkers zonder Dirk

Geschreven door Daniël Schalk

Thuis op Zondag trok zondagmiddag meer kijkers met Patty Brard als co-host van Kim-Lian van der Meij dan Dirk Zeelenberg, die het SBS6-programma voorheen met Kim-Lian presenteerde. Zeelenberg maakte afgelopen week bekend per direct te stoppen met Thuis op Zondag.

Dirk wordt de komende tien weken vervangen door drie verschillende SBS6-presentatoren, zondag was dat Patty Brard. Thuis op Zondag met Patty trok zondagmiddag 350.000 kijkers, goed voor 8,6 procent marktaandeel. Vorige week zondag keken er 232.000 mensen naar Thuis op Zondag.

De week daarvoor trok Thuis op Zondag 277.000 kijkers. Zondag 20 september begonnen Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg met hun nieuwe zondagmiddagprogramma Thuis op Zondag. De allereerste uitzending van de onofficiële opvolger van RTL4’s Life 4 You trok 442.000 kijkers.

Zeelenberg vertelde vorige week in Shownieuws dat Thuis op Zondag in de praktijk niet bij hem past. “Ik had het gevoel dat ik niet helemaal tot mijn recht kwam. Mensen die mij kennen, weten dat ik mijn passie wil volgen. Het leven is te kort en ik wil ergens vol overgave voor kunnen gaan”, zei hij.

Bekijk Thuis op Zondag op TVblik.nl/thuis-op-zondag