Wilfred Genee presenteert Wat Gaat Er Nu Door Je Heen?

Wilfred Genee presenteert Wat Gaat Er Nu Door Je Heen?

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL7-presentator Wilfred Genee, bekend van de RTL7-hit Voetbal Inside, gaat een nieuw RTL7-sportprogramma presenteren, genaamd Wat Gaat Er Nu Door Je Heen? In dit nieuwe programma staat de meest voorkomende sportvraag ‘wat gaat er nu door je heen?’ centraal.

Rond deze centrale vraag gaat Wilfred Genee in Wat Gaat Er Nu Door Je Heen? het gesprek aan met inspirerende persoonlijkheden aan tafel. Een uur lang vormen historische sportfragmenten de basis van een goed en uitdagend gesprek met de hoofdpersoon die in het programma centraal staat.

“Ik wilde graag nog eens een programma als Zomergasten presenteren maar dan op sportgebied, dat kan nu”, vertelt Genee aan RTL Boulevard. “Ik wilde ook een andere kant van mezelf laten zien. Het tempo ligt lager, er is meer tijd om in te gaan op het onderwerp en de persoon”, vervolgt hij.

Een van de gasten in zijn programma is Beau van Erven Dorens, die meteen maar de vloer aanveegt met sportpresentator Tom Egbers, omdat hij dat een slechte presentator vindt. Presentator Wilfred Genee liet onlangs al blijken dat hij graag meer dan alleen Voetbal Inside wou presenteren.

Wat Gaat Er Nu Door Je Heen? is vanaf maandag 29 februari te zien op RTL5.

Bekijk Wat Gaat Er Nu  Door Je Heen op TVblik.nl/wat-gaat-er-nu-door-je-heen