Wilfred Genee teleurgesteld in RTL

Wilfred Genee teleurgesteld in RTL

Geschreven door Pieter Jongsma

Het programma VI Oranje blijft thuis blijft letterlijk thuis in Hilversum. Het tv-programma met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp wordt noodgedwongen gemaakt vanuit de studio op het mediapark, dat liet presentator Wilfred Genee weten in de middagshow op Radio Veronica.

RTL zocht naar een locatie waar het programma live kon worden uitgezonden maar dit is volgens de presentator niet gelukt. Volgens Wilfred is het RTL niet gelukt om de vergunning op tijd rond te krijgen en daar baalt de presentator behoorlijk van.

“Ik hoor net vanmiddag, daar baal ik echt als een stekker van, dat we zowel niet in Paleis Soestdijk zitten als in een ander kasteel niet, omdat ze de vergunning niet rond hebben gekregen op tijd en dat we nu dus gewoon in de studio zitten. Daar worden we heel vrolijk van. Wat een ellende allemaal man.”

Wilfred Genee balt er flink van dat het programma noodgedwongen vanuit uit Hilversum komt. “Al waren we met een tent op de heide gaan zitten, dan was het nog beter geweest. Je kunt op locatie zoveel leuke dingen doen en nu zitten we toch weer in de studio.”

Foto: RTL