‘Daniel Craig stopt per direct als James Bond’

‘Daniel Craig stopt per direct als James Bond’

Geschreven door Daniël Schalk

Het leek er op dat acteur Daniel Craig na de volgende James Bond-film zou stoppen als 007, maar volgens zijn goede vriend en acteur Mark Strong stopt Craig per direct als Bond. Strong heeft in een interview met Shortlist laten weten dat Daniel niet terugkeert als M16-agent James Bond.

De makers van James Bond zullen op zoek moeten gaan naar een nieuwe hoofdrolspeler. In het interview liet Strong weten alleen in een Bond-film te willen spelen, als Daniel de rol van James Bond op zich neemt. “Maar ik denk dat hij een punt zet achter zijn tijd als Bond”, zegt de acteur.

Onlangs werden de opnames van de nieuwe Bond-film met een jaar uitgesteld. De reden van het uitstellen van de opnames zou zijn om Daniel tijd te geven om aan zijn serie Purity te werken. De Bond-films met Craig zijn een groot succes, met als de laatste Bond-film Spectre als hoogtepunt.

In de interviews die Daniel deed om Bond-film Spectre te promoten, wou hij niet ingaan op de vraag of hij nog een Bond-film zou doen. Volgens een insider zou het dom zijn om Daniel nu te vervangen. “Hij gaat vrijwel zeker nog één keer Bond spelen en daarna gaan ze op zoek naar een vervanger.”