Wilfred Genee tekent live op televisie nieuw contract

Wilfred Genee tekent live op televisie nieuw contract

Geschreven door Daniël Schalk

RTL7-presentator Wilfred Genee heeft maandag live in zijn voetbalprogramma Voetbal Inside een nieuw tweejarig contract getekend bij RTL. In het voetbalprogramma maakte de presentator ook bekend dat hij vanaf april een nieuw programma gaat presenteren, genaamd Matchwinner.

In het nieuwe programma Matchwinner maken de kandidaten met hun voetbalkennis kans op een bedrag van 10.000 euro voor zichzelf en voor hun voetbalvereniging. De deelnemer bepaald zelf de volgorde van vijf categorieën, waarin hij of zij minimaal één van de vijf vragen goed hebben.

In de laatste categorie moet de speler vijf van de vijf vragen goed beantwoorden om de hoofdprijs in de wacht te slepen. De speler verdient meer geld naarmate de deelnemer verder komt in het spel. Het gewonnen bedrag komt ten goede aan een amateurvoetbalvereniging naar keuze.

Genee is blij met zijn nieuwe contract. “Met het nieuwe contract krijg ik de mogelijkheid om programma’s te maken met meer persoonlijke inbreng. Dat krijg ik bijvoorbeeld met het nieuwe interviewprogramma ‘Wat Gaat Er Nu Door Je Heen’”, zegt de presentator van de mannenzender.

De contractverlenging liet lang op zich wachten. “De afgelopen maanden hebben we intensief met elkaar overlegd over het contract. Voor Wilfred was het belangrijk dat er meer persoonlijke inbreng mogelijk zou zijn. Daar zijn we goed uitgekomen”, zegt RTL7-zenderdirecteur Marco Louwerens.

Matchwinner is vanaf maandag 11 april, wekelijks, om 22:00 uur te zien op RTL7

Bekijk Voetbal Inside op TVblik.nl/voetbal-inside