K3 wint Kids' Choice Award voor Favoriete Ster België

K3 wint Kids' Choice Award voor Favoriete Ster België

Geschreven door Daniël Schalk

K3 heeft de Nickelodeon Kids' Choice Award voor Favoriete Ster België gewonnen, dat werd zondagavond bekendgemaakt tijdens de Nederlandse registratie van de Nickelodeon Kids' Choice Awards. B-Brave won voor de derde keer op rij de award voor Favoriete Ster Nederland.

De award in de splinternieuwe categorie Beste Vlogger Nederland en België ging naar Vlaamse YouTuber Acid. De Nederlandse en Belgische winnaars werden zondag bekendgemaakt door Bart Boonstra en Iris Hesseling in het Nederlandse deel van de Nickelodeon Kids' Choice Awards.

Zaterdag- op zondagnacht werd tijdens de Amerikaanse uitzending al bekend dat onder meer Adele, Jennifer Lawrence, Justin Bieber, Sofia Vergara, Will Ferrell, Amy Poehler, Zendaya, The Voice, SpongeBob SquarePants en Fifth Harmony een Nickelodeon Kids' Choice Award hadden gewonnen.

Bij de Kids' Choice Awards zijn de kinderen de baas en zetten zij hun favoriete sterren in het zonnetje. Tijdens deze 29ste editie mochten allerlei verschillende stunts, awards en natuurlijk het bekend groene slime niet ontbreken. De show werd in meer dan 180 landen uitgezonden.