Net5 verplaatst Bridget in Hollywood naar zondagavond

Net5 verplaatst Bridget in Hollywood naar zondagavond

Geschreven door Daniël Schalk

Net5 verplaatst het nieuwe programma Bridget in Hollywood, nog voor de start van het programma, van de donderdag- naar de zondagavond. Het eerste Net5-programma van Bridget Maasland zou vanaf 31 maart op donderdag te zien zijn, maar Net5 past hun programmering aan.

Maasland haar nieuwe programma krijgt een plekje op de zondagavond van Net5. Het programma, waarin Bridget succesvolle Nederlanders in Hollywood bezoekt, zal vanaf zondag 27 maart te zien zijn op Net5. Ook Mijn Restaurant verplaats met Bridget in Hollywood mee naar de zondag.

Bridget in Hollywood zou samen met Mijn Restaurant en De mobiel van… de nieuwe donderdagavond vormen, maar Mijn Restaurant zal ook op zondagavond worden uitgezonden. Het culinaire programma zal vanaf 27 maart voor Bridget in Hollywood worden uitgezonden.

In Mijn Restaurant dineren drie restauranteigenaren in elkaars zaak en onderwerpen deze aan een grondig onderzoek. Naast de menukaart en de gerechten, worden ook de service en ambiance van het restaurant beoordeeld. De deelnemer die de meeste fooi ontvangt, is de uiteindelijke winnaar.

Wat Net5 met de LINDA.tv-rubriek De mobiel van… gaat doen, is niet bekend. De mobiel van… is donderdag 17 maart al begonnen, maar zou vanaf donderdag 31 maart een ander tijdstip krijgen om plaats te maken voor de nieuwe Net5-programma’s Bridget in Hollywood en Mijn Restaurant.