Met Open Armen in mei terug op de buis

Met Open Armen in mei terug op de buis

Geschreven door Sebastiaan Boers

Drukke tijden voor presentatrice Natasja Froger. Vanaf dinsdag 3 mei is Natasja weer te zien met het programma Met Open Armen. In dit programma volgt Natasja stellen met een kinderwens. Sommige stellen besluiten om een kind te adopteren. Daar komt heel veel bij kijken. Dit hele proces wordt op de voet gevolgd door Natasja. Haar inlevingsvermogen past daar perfect bij.

Dit is het tweede seizoen van Met Open Armen. In 2014 zond RTL 4 het eerste seizoen al uit. Toen was dit programma op de woensdagavond te zien. De recensent van Showbizznetwork heeft hier toen naar gekeken en schreef er een recensie over. Deze recensie is hier nogmaals terug te lezen.

Naast Met Open Armen is de presentatrice ook op de maandagavond te zien. Dan presenteert zij het programma Het is hier geen hotel! In dit programma draait het om een groep jongeren die thuis niet zoveel doen. Nu is het aan deze jongeren de taak om een eigen hotel te runnen. Het programma lijkt een naamsverandering te ondergaan; van Het is hier geen hotel naar Het is hier een hotel!

Maar er is nog meer nieuws over de Natasja. Binnenkort is de blondine ook te zien in het programma Bouwval gezocht. Dit nieuws werd zondagmiddag bekend gemaakt. Natasja was te zien in een kandidaten oproep bij RTL 4. Jarenlang was Peter van der Vorst het gezicht van dit programma. Nu neemt Natasja dit stokje over.

Na een lange afwezigheid is Natasja weer helemaal terug. Met niet één, niet twee maar drie programma's kan straks niemand meer om haar heen. Helaas scoort het maandagavond programma van Natasja niet heel veel kijkers. Afgelopen maandagavond keken er 535.000 mensen naar Het is hier geen hotel.

Het is hier geen hotel is iedere maandagavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Met Open Armen is vanaf 2 mei iedere dinsdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Met Open Armen terug via TVblik.