Recensie ; Met open armen

Recensie ; Met open armen

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

In dit programma gaan de emoties vreugde en verdriet hand in hand samen. 

Natasja Froger is terug met een nieuw programma, Met open armen.In dit nieuwe programma volgt presentatrice Natasja Froger mensen die graag een gezin willen starten. De mensen starten hun gezin door een kindje te adopteren en zo een nieuw thuis willen geven.

Het hele proces wordt op de voet gevolgd door Natasja. Ze laat zien waar ze goed in is, nauw betrokken zijn bij de mensen. Ze komt heel betrokken en geïnteresseerd over. Dat is ook de reden waarom RTL 4 juist Natasja inzet voor dit programma.

Door haar betrokkenheid in mensen laat Natasja ook in dit programma van haar beste kant zien. In Bonje met de buren, Doof en Welcome Home liet Natasja dit ook al vaak zien. Ze is één van de meest meelevende presentatrice van RTL 4. 

In het land waar de kinderen geadopteerd worden, volgt Natasja de aanstaande ouders ook. Alle emoties die het nieuwe gezin op doet ziet de kijker ook. Niet alleen Natasja leeft mee, de kijker ook. De mensen die in de eerste aflevering gevolgd worden geven een kijkje in hun leven. Ze laten alles zien, iedereen mag zien dat zij maar wat graag een gezin willen vormen.

Het programma krijgt een gezicht en een positief imago door Natasja Froger. Ze is zo meegaand, meelevend en betrokken dat de mensen die gevolgd worden, ook het gevoel krijgen dat er naar hun verhaal geluisterd wordt. Alle lof gaat uit naar de krachten van Natasja als presentatrice. Zij weet een emotioneel thema, als adoptie bespreekbaar te maken.

Ook bij het moment van het ''thuiskomen'' van het gezin komen opnieuw veel emoties los. Het gezin zien ontstaan is een heel mooi gezicht. De mensen die gevolgd worden zijn nu echt een gezin geworden. Natasja is er bij elk moment bij en voelt de emoties van dichtbij. Ook de kijker kan de emoties goed voelen. Het is met recht een feel good programma geworden.

RTL 4 zorgt dat mensen met een kinderwens een luistert oor krijgen. Door Natasja in te zetten, wordt daar net even extra aandacht aan gegeven. Natasja en RTL 4 laten opnieuw zien, dat zij een gouden duo zijn. Door haar enorme open houden en uitstraling laat Natasja zich van haar beste kant zien. Zij mag met recht best betrokken presentatrice van Nederland genoemd worden. Dat heeft zij inmiddels wel bewezen.

Het programma Met open armen is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.