Nieuwe vormgeving voor RTL Crime

Nieuwe vormgeving voor RTL Crime

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De digitale misdaadzender RTL Crime heeft vanaf zondag 1 mei een gloednieuwe vormgeving. Bij moordonderzoeken wordt vaak luminol gebruikt, een middel dat een typische en herkenbare blauwe gloed geeft en dat DNA- en bloedsporen zichtbaar maakt welke eerst onzichtbaar waren.

Deze blauwe gloed staat centraal in de nieuwe vormgeving van RTL Crime en is tot in elk detail doorgevoerd op het kanaal. De nieuwe vormgeving van de misdaadzender van RTL wordt doorgetrokken op alle platformen waar RTL Crime actief is, inclusief de website en Social Media.

Om de gloednieuwe vormgeving van RTL Crime feestelijk in te luiden, is de misdaadzender in mei ‘Zender van de Maand’ bij KPN. Dit betekent dat de 24-uurs non-stop misdaadzender een maand lang voor iedereen met een KPN-abonnement beschikbaar is via Interactieve TV op kanaal 26.

De maand mei krijgt nog een extra tintje door de unieke special De Mannen Van De Anti-terreur, die John van den Heuvel exclusief voor RTL Crime heeft gemaakt. Deze special, met nooit eerder vertoonde beelden van de Nederlandse antiterreureenheden, is op maandag 9 mei om 20:30 uur te zien.

Bekijk de misdaadserie Moordvrouw op TVblik.nl