Captain America nieuw binnen op één in bioscoop top drie

Captain America nieuw binnen op één in bioscoop top drie

Geschreven door Sebastiaan Boers

Afgelopen weekend werden de bioscopen weer goed bezocht. Er is volop keuze voor de bezoekers. Sinds 28 april is de nieuwe superheldenfilm Captain America: Civil War te zien. In deze film is Chris Evans weer te zien als superheld Captain America. Hij krijgt het niet alleen aan de stok met Bucky Barnes/ Winter Soldier, maar ook nog eens met Iron Men (Robert Downey jr).

Er is sprake van een tweestrijd tussen leden van de Avengers. Nu lijken de leden tegen elkaar te willen strijden. Scarlett Johansson neemt opnieuw de rol van Black Widow op zich. Daarnaast is Anthony Mackie te zien als Falcon. Maar er zijn ook twee andere superhelden te zien in deze film. Niemand minder dan Paul Rudd kruipt wederom in de huid van Ant-Man. 

Naast Ant-Man is ook Spider-Man te zien. De rol van Peter Parker en ook Spider-Man wordt gespeeld door Tom Holland. Hij is de jongste acteur die de rol van Spider-Man op zich genomen heeft. Hij neemt het spinnenweb over van acteur Andrew Garfield die drie keer te zien was in The Amazing Spider-Man films.

Door het hoge bezoekersaantal komt Captain America nieuw binnen op de eerste plek in de bioscoop top drie. Daarmee verstoot de superheld de dieren uit the jungle van de eerste plek. The Jungle Book stond twee weken bovenaan in de bioscoop top drie. Nu moet de nieuwste versie van het wereldberoemde verhaal genoegen nemen met een tweede plek.

The Jungle Book is al vanaf 14 april in de bioscopen te zien. Inmiddels hebben al veel mensen deze bijzondere film gezien. Wereldwijd is deze Disneyfilm een groot succes. De jonge Mowgli (Neel Sethi) krijgt het aan de stok met tijger Shere Khan (Idris Elba). Ook is Scarlett Johansson te horen in deze film. Zij sprak de stem in van de gemene slang Kaa.

Naast Captain America op de eerste plek en The Jungle Book op de tweede plek is er nog één plek over. Op de derde plek in de bioscoop top drie staat deze week Kung Fu Panda 3. Het derde deel van Kung Fu Panda stond vorige week nog op de tweede plek, maar levert nu ook één plekje in.

Dit blijkt uit de bioscoop top drie die bioscoopketen Pathé maandagochtend bekend maakte op haar website.