De superhelden melden zich opnieuw in Avengers: Age Of Ultron

De superhelden melden zich opnieuw in Avengers: Age Of Ultron

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Marvel komt met een vervolg op de Avengers uit 2012. In deze film werden vier bekende superhelden in één film gestopt. De man met de hamer, Thor (Chris Hemsworth), de man in ijzeren pak, Iron Man (Robert Downey jr), de man met een kort lontje, Hulk (Mark Ruffalo) en de man met het ronde schild, Captain America (Chris Evans), bundelen opnieuw hun krachten.

Het vervolg van The Avengers wordt onder de naam The Avengers: Age Of Ultron uitgebracht. Deze film heeft naast de bovengenoemde heren nog meer acteurs en actrices die een belangrijke rol hebben in deze film. Zo is actrice Scarlett Johansson opnieuw te zien als Black Widow. Daarnaast zijn Hawkey (Jeremy Renner), War Machine (Don Cheadle) en J.A.R.V.I.S (Paul Bettany), Maria Hill (Cobie Smulders) en Falcon (Anthony Mackie) ook weer te zien in deze film.

Naast alle bekende superhelden zullen er ook een aantal nieuwe gezichten hun opwachting gaan maken in deze nieuwe film. Elizabeth Olsen en Aaron Taylor-Johnson gaan de tweeling, Scarlett Witch en Quicksilver spelen. Daarnaast zal James Spader zijn opwachting gaan maken als Ultron. 

Op 22 april 2015 zal deze nieuwe film, The Avengers: Age Of Ultron, in Nederland in de bioscoop te zien zijn. Het langverwachte vervolg is dan eindelijk daar. De sterrencast zal opnieuw samen te zien zijn op het witte doek. De film begint bij een vredesprogramma van Tony Stark. Dit gaat verschrikkelijk mis en het team van superhelden moet opnieuw de strijd aangaan met het kwade en alles vernietigende Ultron.

De grootste superhelden van de aarde, Thor, The Incredible Hulk, Iron Man, Captain America, Black Widow en Hawkeye moeten tot het uiterste gaan om de aarde te beschermen. Het lot ligt in hun handen. Zullen zij de strijd met het kwaad overwinnen?

Vanaf 22 april 2015 zal op die vraag snel een antwoord komen. Vanaf die dag zal deze film vol superhelden én supercast in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bekijk hier alvast de trailer van The Avengers: Age Of Ultron.