Bram Moszkowicz eerste gast Jensen

Bram Moszkowicz eerste gast Jensen

Geschreven door Pieter Jongsma

Jensen is terug vanaf vanavond (4 april) bij Veronica! In de allereerste aflevering van zijn vernieuwde late night talkshow ontvangt hij niemand minder dan strafpleiter Bram Moszkowicz. In de studio onderwerpt Jensen hem aan kritische vragen om te achterhalen wie de persoon is achter Bram. Wat doen de gebeurtenissen van de afgelopen tijd met hem en zijn familie? In een goed gesprek vertelt Bram zijn verhaal. Het gaat er soms heftig en emotioneel aan toe, maar uiteraard wordt er ook veel gelachen. Jensen is vanaf donderdag 4 april om 22.30 uur met Jensen Later en op maandag om 22.00 uur met Jensen Laat bij Veronica te zien.

Bram Moszkowicz
Bram Moszkowicz heeft een bewogen jaar achter de rug. Het Hof van Discipline in Amsterdam besloot hem vorig jaar oktober levenslang uit de advocatuur te zetten. Tot nu toe hield Moszkowicz zijn mond over de gebeurtenissen rondom de diverse beschuldigingen en de uitspraak. In de studio bij Jensen vertelt hij zijn verhaal. Maar uiteraard geeft Jensen in de eerste aflevering ook een kijkje in zijn eigen bewogen leven. Waar heeft hij de afgelopen twee jaar uitgehangen? Wat heeft hij allemaal gedaan? Vragen waar Jensen op een originele manier antwoord op geeft.

Bijzondere gasten
Naast Bram Moszkowicz ontvangt Jensen dit seizoen meer bijzondere gasten, waaronder Peter R. de Vries, Ali B, Andy van der Meijde en Peter Jan Rens. Allemaal hebben ze een bijzonder jaar achter de rug en een verhaal te vertellen. Zo stopte misdaadverslaggever Peter R. de Vries met zijn succesvolle tv-programma, is Ali B enorm succesvol met zijn shows ‘Ali B Op Volle Toeren’ en ‘Ali B geeft antwoord’, bracht Andy van der Meijde een bestseller op de markt, een boek over zijn bewogen leven, en raakte Peter Jan Rens in opspraak over zijn liefde voor een 19-jarig meisje. Het belooft dan ook een mooie reeks opzienbarende televisie te worden met een hoog entertainmentgehalte.

Vanaf vanavond (donderdag 4 april) om 22.30 uur bij Veronica