Shownieuws breidt uit met online uitzendingen

Shownieuws breidt uit met online uitzendingen

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het SBS6-programma Shownieuws komt vanaf maandag dagelijks met drie online uitzendingen op hun entertainmentplatform Show.nl. Verspreid over de dag brengt Shownieuws op haar website iedere dag drie extra uitzendingen, waarin het laatste entertainmentnieuws voorbijkomt.

Zodra er nieuws is, wordt dat direct online in beeld gebracht en gepresenteerd door onder anderen Shownieuws-gezichten Celine Huijsmans en Airen Mylene. De Show update verschijnt minimaal drie keer per dag op Show.nl en varieert in lengte en tijdstip op basis van het nieuwsaanbod.

“Door de samenwerking met NU.nl zijn we nu al het grootste entertainmentplatform van Nederland. Ik ben trots dat we dit de komende tijd verder uit gaan breiden om de kijkers nog beter van entertainmentnieuws te voorzien”, zegt John Lukken, de hoofdredacteur van de website Show.nl.

Naast de Show update wordt de positie van Show.nl nog meer versterkt en uitgebreid door exclusieve samenwerkingen met onder anderen NU.nl, Veronica Magazine, Veronica Superguide en Weekblad Story. Ook wordt er achter de schermen gewerkt aan een geheel nieuwe website.

“Omdat het entertainmentnieuws 24/7 verschijnt, willen we dit ook direct brengen op Show.nl. Kijkers hoeven zo niet meer te wachten op de Shownieuws-uitzendingen ’s avonds op televisie. Door het aangaan van exclusieve samenwerkingen brengt Show.nl nog vaker grote primeurs”, aldus Lukken.

Met twee dagelijkse televisie-uitzendingen met op de late avond regelmatig een miljoen kijkers, maandelijks 2,5 miljoen unieke bezoekers op de website en een bereik van wekelijks gemiddeld meer dan 2 miljoen mensen op Facebook is Show.nl het grootste entertainmentplatform van Nederland.

[caption id="attachment_33712" align="aligncenter" width="540"] Celine Huijsmans in de studio van Show update.[/caption]

Shownieuws is dagelijks om 18:10 uur en 22:50 uur te zien op SBS6 en Show update is meerdere keren per dag, minimaal drie keer, te zien op Show.nl.

Bekijk Shownieuws op TVblik.nl/shownieuws