RTL7 begint aan EK-uitzendingen Voetbal Inside

RTL7 begint aan EK-uitzendingen Voetbal Inside

Geschreven door Daniël Schalk

Aankomende vrijdag begint het EK voetbal in Frankrijk, maar er is al genoeg om te bespreken. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn 6 juni tot en met 11 juli elke maandag en vrijdag te zien met speciale uitzendingen van Voetbal Inside over het EK voetbal 2016.

In Voetbal Inside: Euro 2016 bespreken Wilfred, Johan en René elke maandag en vrijdag op geheel eigenzinnige wijze de gebeurtenissen tijdens het EK Voetbal 2016. Ook Johan Boskamp, een graag geziene gast in Voetbal Inside, schuift elke uitzending aan om mee te praten over het EK.

Voorgaande jaren waren Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp tijdens het EK en WK te zien in het dagelijkse RTL4-programma VI Oranje, maar dit jaar is besloten om een andere koers te varen. In plaats van een dagelijks sportprogramma, gaat RTL4 de hele zomer door met RTL Late Night.

Wilfred, Johan en René krijgen op RTL7 alsnog een podium om hun mening over voetbal te geven. Daarnaast komt mannenzender RTL7 tijdens de komende sportzomer met het EK Voetbal, Tour de France, Olympische Spelen, Formule 1, Wimbledon én Darts met de RTL Sport Update.

Sinds vorige week zaterdag, 28 mei, komt er elke avond, de hele zomer lang, twee keer een update voorbij op RTL7. De uitzendingen, een unieke samenwerking tussen de mannenzender en de redactie van RTL Nieuws, worden gepresenteerd door onder anderen Sol Wortelboer en Fresia Cousiño Arias.

Voetbal Inside: Euro 2016 is iedere maandag en vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL7.

Bekijk Voetbal Inside op TVblik.nl/voetbal-inside