Humberto Tan presenteert nieuwe voetbalshow RTL7

Humberto Tan presenteert nieuwe voetbalshow RTL7

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Humberto Tan gaat een nieuw voetbalprogramma presenteren op RTL7. De opvolger van Voetbal Inside begint op zondag 20 januari, dat heeft de voormalig talkshowhost van RTL Late Night onthuld in de laatste ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538. Het nieuwe programma heet VTBL.

De vaste analisten van VTBL zijn Theo Janssen, Jimmy Floyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans. Naast de vier analisten, die afwisselend zullen aanschuiven, zullen er ook andere analisten, oud-voetballers, actieve voetballers en journalisten bij Humberto aanschuiven.

Iedere week zal er in het programma ook een voetballer met een bijzonder verhaal plaatsnemen in de kleedkamer van VTBL, houdt Bart Nolles vanuit de perskamer van VTBL de kijker op de hoogte van het laatste voetbalnieuws en neemt Simon Zijlemans al het social nieuws rondom de voetballers door.

Jarenlang waren Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen met Voetbal Inside de boegbeelden van RTL7, totdat zij eerder dit jaar de overstap maakte naar Talpa. VTBL is niet alleen het nieuwe tv-programma met Humberto, maar ook de nieuwe naam van het online voetbalplatform van RTL.

Foto: RTL / William Rutten