Toine van Peperstraten aan de slag voor Radio 10

Toine van Peperstraten aan de slag voor Radio 10

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Toine van Peperstraten is deze zomer te horen als co-host van Tim Klijn in zijn ochtendshow Tim In de Morgen op Radio 10. Van Peperstraten vervangt vanaf 25 juli drie weken lang Cobus Bosscha tijdens zijn vakantie. Ook zal Toine in het weekend een aantal andere programma’s presenteren.

“Ik ben een echt radiodier en heb het presenteren van radioprogramma's altijd gecombineerd met televisiewerkzaamheden. Ik heb er dan ook erg veel zin in om dit weer op te pakken bij Radio 10. Een frisse zender met een positieve sfeer en lekkere muziek”, zegt de FOX Sports-presentator.

“Ik kan niet wachten om te beginnen”, vervolgt hij. Toine maakte eerder radioprogramma’s bij onder meer Radio Veronica, NPO Radio 1 en NPO Radio 2. De presentator is vooral bekend als sportpresentator bij sportzender FOX Sports. Ook presenteert hij de Champions League op SBS6.

Vorig jaar viel Luuk Ikink in als co-host van Tim Klijn in Tim In de Morgen. “Ik had vijf wekkers gezet om er zeker van te zijn dat ik op tijd zou komen”, vertelde hij toen over zijn vakantiebaantje. Ikink gaat dit jaar lekker genieten van zijn eerste vakantie met zijn nog geen 1-jarige dochtertje Lieuwe.

Bekijk de UEFA Champions Leaque terug op TVblik.nl