KPN volgt Olympische sporters in nieuwe tv-serie

KPN volgt Olympische sporters in nieuwe tv-serie

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Presentator Filemon Wesselink en oud-wielrenner en schrijver Thijs Zonneveld volgen voor een nieuwe televisieserie van KPN Presenteert zes Olympische sporters. In Me, Myself & Rio worden zes Olympische sporters, waarvan twee Paralympiërs, gevolgd tijdens en na de Spelen in Rio.

Tom Dumoulin, Jeffrey Hoogland, Frank de Wit, Nouchka Fontijn, Jiske Griffioen en Olivier van de Voort zijn grote kanshebbers op een medaille. In elke aflevering leert de kijker één sporter echt kennen en krijgen we de scherpe en geestige observaties van Thijs en Filemon te zien.

Rondom alle zes de sporters worden twee afleveringen uitgezonden, een aflevering voor en na de Spelen. De in totaal 12-delige serie is vanaf 27 juli te zien voor KPN-klanten op kanaal 18 en on demand. Niet-KPN-klanten kunnen enkele afleveringen kijken op www.kpn.com/presenteert.

Naast Me, Myself & Rio ontvangt Filemon Wesselink in zijn KPN-programma Clubhuis 16 iedere week ‘sporters met een echt verhaal’. “Ze onthullen hun diepste geheimen, gaan keihard aan de bak in het Sportmeister-circuit en geven zich letterlijk bloot tijdens het douche-interview”, laat KPN weten.

Ook kunnen KPN-klanten deze zomer kijken naar de documentaire-reeks Onze helden, waarvoor Olympiërs zijn gevolgd op weg naar Rio en in inCycle.nl draait alles om de wielersport. KPN Presenteert zendt ook een documentaire over Marianne Vos uit, met daarin haar voorbereidingen voor Rio.

Bekijk alle programma's met Filemon Wesselink op TVblik.nl