Top Notch lanceert YouTube-kanaal over André Hazes

Top Notch lanceert YouTube-kanaal over André Hazes

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Platenlabel Top Notch heeft een YouTube-kanaal over André Hazes gelanceerd. Het Nederlandse platenlabel viert de 65ste geboortedag van André Hazes met de lancering van het André Hazes YouTube-kanaal, waar alle video’s van optredens van de Amsterdamse volkszanger op komen.

Op internet zijn al veel video’s van optredens van André Hazes te vinden, maar op het nieuwe YouTube-kanaal komen al deze video’s in de best beschikbare kwaliteit. Ook verschijnt er de komende maand veel niet eerder gedeeld materiaal van André Hazes op het YouTube-kanaal.

“Denk aan optredens in televisieprogramma's, verloren gewaande live-opnamen en beeldmateriaal dat de documentaire Zij Gelooft In Mij van regisseur John Appel niet haalde, maar niettemin een prachtige inkijk in het leven van Hazes biedt”, zegt Top Notch over deze ‘nieuwe’ beelden.

André Hazes wordt donderdag de hele dag herdacht. De kerken in Andre’s stad Amsterdam spelen donderdag de klanken van Bloed, Zweet & Tranen. Om 15:00 uur begint de Westertoren, om via de Munttoren en de Zuidertoren om 16:30 uur te eindigen met het klokkenspel van de Oudekerkstoren.

Donderdagavond wordt de 65ste geboortedag van Hazes gevierd in Paradiso Amsterdam. Paradiso wordt omgetoverd tot een Leidseplein in het klein waar er een pilsje wordt gedaan op het leven en de muziek van de volkszanger. Zijn dochter, Roxeanne Hazes, brengt klassiekers ten gehore brengen.

Op de late avond wordt er in RTL Late Night ook aandacht besteed aan Hazes. De RTL4-talkshow heeft donderdagavond de primeur van het ‘nieuwe’ Hazes-nummer Op De Schoorsteen Staat Een Foto. De opnames van het nummer waren jarenlang onvindbaar, maar is nu teruggevonden.

Noël Loozen heeft een videoclip voor het ‘nieuwe’ nummer van André Hazes geregisseerd. De videoclip van Op De Schoorsteen Staat Een Foto verschijnt vrijdag op het nieuwe YouTube-kanaal over André Hazes. Het nummer is vanaf donderdag 23:00 uur exclusief te streamen via Spotify.

RTL Late Night is iedere werkdag om 22:30 uur te zien op RTL4.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night