EK-finale tussen Frankrijk en Portugal op NPO 1

EK-finale tussen Frankrijk en Portugal op NPO 1

Geschreven door Daniël Schalk

Frankrijk en Portugal staan vanavond tegenover elkaar in de finale van het EK voetbal. De finale van het EK voetbal 2016 tussen gastland Frankrijk en Portugal is live te volgen op NPO 1, met commentaar van Frank Snoeks en een voor- en nabeschouwing in NOS Studio France.

Portugal won afgelopen woensdag, 6 juli, van Wales. Met 2-0 veroverde het elftal met aanvaller Cristiano Ronaldo een plaats in de finale van het voetbaltoernooi. Afgelopen donderdag, 7 juli, speelde Frankrijk en Duitsland tegen elkaar. Duitsland werd door Frankrijk verslagen met 0-2.

De finale tussen Frankrijk en Portugal is vanavond ook te volgen via radiozender NPO Radio 1. Frank Wielaard en Arman Avsaroglu verzorgen tijdens de finale het commentaar op NPO Radio 1. Avsaroglu verzorgde voor NPO Radio 1 ook al het commentaar tijdens de twee halve finales van het EK.

De NOS doet sinds vrijdag 10 juni verslag van het EK voetbal 2016. Tot en met vandaag, zondag 10 juli, staat NPO 1 in het teken van het EK voetbal. Naast de wedstrijden zelf, komt de nieuwsomroep sinds 10 juni dagelijks om 17:15 uur met het EK-journaal en op de late avond met NOS Studio France.

De finale van het EK begint om 21:00 uur en is te volgen op NPO 1 en NPO Radio 1.

Bekijk NOS Studio France op TVblik.nl/nos-studio-france