KPN brengt 24 uur met… terug op de buis

KPN brengt 24 uur met… terug op de buis

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Het interviewprogramma 24 uur met… komt terug op de buis. KPN brengt het programma terug op televisie op zijn eigen tv-kanaal KPN Presenteert en het bij behorende on demand platform. Peter Heerschop wordt de nieuwe presentator van het programma, dat dit najaar te zien zal zijn.

Afgelopen februari werd bekend dat de VPRO na tien seizoenen met het interviewprogramma stopt. Zondag 28 februari presenteerde Theo Maassen de laatste aflevering, waarin Brigitte Kaandorp te gast was. De VPRO wilde na tien seizoenen een nieuw interviewprogramma gaan maken.

In de nieuwe serie sluit Peter zich acht keer 24 uur op met acht verschillende iconen uit de sportwereld. In 24 uur met... brengen Heerschop en de geïnterviewde een etmaal door in een ruimte. In de sporteditie van 24 uur met… zal de ruimte veel weghebben van een sportzaal.

De tv-presentator is ook oud-gymleraar. “Ik heb het idee dat in dit programma verschillende werelden van mij samenkomen. Namelijk mijn ervaringen als gymleraar, cabaretier, televisiemaker en vooral als voortdurend onderzoeker waarom mensen doen wat ze doen”, aldus Heerschop.

VPRO-hoofdredacteur Stan van Engelen vond het einde van 24 uur met… erg jammer. “We vinden het jammer dat er een einde komt aan een ongewoon interviewprogramma maar kijken terug op veel mooie ontmoetingen”, zei hij. 24 uur met… is de Nederlandse variant van 24 Hours With…

Bekijk het VPRO-programma 24 uur met… terug op TVblik.nl/24-uur-met-