Jaap Jongbloed presenteert nieuw seizoen Opgelicht?!

Jaap Jongbloed presenteert nieuw seizoen Opgelicht?!

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Jaap Jongbloed neemt de presentatie van Opgelicht?! over van Antoinette Hertsenberg. Antoinette stopt na zestien jaar als presentatrice van het AVROTROS-programma, omdat ze vanaf dinsdag 4 oktober een nieuw medisch programma voor AVROTROS op NPO 1 gaat presenteren.

Jongbloed, die jarenlang Vermist presenteerde, wordt het nieuwe gezicht van Opgelicht?! en presenteert vanaf komend seizoen het programma, dat vanaf 23 augustus elke dinsdagavond weer te zien is op NPO 1, waarin fraude- oplichtingszaken aan het licht worden gebracht.

Dit seizoen pakt Opgelicht?! niet alleen zaken binnen onze landsgrenzen aan. Oplichting is steeds vaker grensoverschrijdend en de daders opereren vaker vanuit het buitenland. Opgelicht?! spoort ook deze fraudeurs op en ontmaskert ze. Ook internetcriminelen worden aangepakt.

Steeds meer Nederlanders en Nederlandse bedrijven worden slachtoffer van internetcriminelen. Eerder besteedde Opgelicht?! al uitgebreid aandacht aan phishing, maar het programma komt nu vanaf half november met vijf specials over deze en andere vormen van online criminaliteit.

Opgelicht?! is vanaf 23 augustus wekelijks om 21:25 uur te zien op NPO 1.

Bekijk Opgelicht?! op TVblik.nl/opgelicht