BNN-babes bundelen krachten in programma in 3LAB

BNN-babes bundelen krachten in programma in 3LAB

Geschreven door Daniël Schalk

Vanavond is de tweede avond van 3LAB, de experimentele tv-week van jongerenzender NPO 3. Vanavond wordt onder anderen het nieuwe verfrissende BNN-programma Cupida’s uitgetest, waarin de babes van de omroep hun krachten bundelen om liefdeswensen uit te laten komen.

3LAB begint ook vanavond met de black comedy Infantilio van de VPRO. In de serie worden absurditeiten van het volwassen leven nagespeeld door kinderen. Alle onderwerpen die het dagelijks nieuws beheersen zijn potentieel doelwit in het nieuwe programma Infantilio van de VPRO.

Er wordt vanavond ook gedatet in 3LAB. In het datingprogramma Boy Next Door wordt een vrouw gevolgd die exact 24 uur de tijd krijgt om haar droomman te vinden. Deze intense zoektocht speelt zich af binnen een cirkelvormige studio met daarin 3 kamers. Bij elke kamer hoort een man.

De dame kan van kamer naar kamer en beslist zelf bij wie ze thee drinkt, dineert of slaapt. Ze kan 1 keer iemand wisselen voor een nieuwe man en na 24 uur maakt ze bekend wie haar uitverkoren man is. Deze heeft echter het laatste woord en bepaalt of er uiteindelijk sprake is van een match.

Na Boy Next Door blijft 3LAB in de liefde met Cupida's. In Cupida's bundelen Geraldine, Gwen, Linda en Emma hun krachten om liefdeswensen uit te laten komen. De BNN-babes staan klaar om te helpen bij grappige speeddates, ongemakkelijke liefdesverklaringen en verrassende love matches.

Daarna onderzoeken YouTubers Martijn en Niels onderzoeken in Hoe Word Ik Rijk wat er voor nodig is om een succesvol ondernemer te worden en worden we in Puberdagboek meegenomen in het vroegere puberbrein van een aantal mensen, die als volwassenen voorlezen uit hun schrijfsels.

De tweede 3LAB-avond van 2016 wordt afgesloten door de serie Parnassus, over twee werknemers van twee concurrerende snackbars die verliefd op elkaar worden. Jan Versteegh bespreekt voor-, tussen- en na- de programma’s in de Green Room de nieuwe programma’s van de tv-week 3LAB.

3LAB is van maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus vanaf 20:30 uur te zien op NPO 3.

Bekijk de programma’s uit 3LAB op TVblik.nl/3lab