Winston, Beau en Ruben presentatieteam RTL Boulevard

Winston, Beau en Ruben presentatieteam RTL Boulevard

Geschreven door Daniël Schalk

Vanaf 29 augustus zendt RTL Boulevard uit vanaf het Leidseplein in Amsterdam en het programma krijgt vanaf dan ook een nieuw presentatieteam. Winston Gerschtanowitz, Beau van Erven Dorens én Ruben Nicolai zullen na de verhuizing het programma afwisselend presenteren.

Iedere week neemt een van de RTL4-presentatoren de presentatie voor zijn rekening, in duo-presentatie met Luuk Ikink. Luuk verruilt RTL Late Night voor RTL Boulevard. “Ik ga niet graag weg bij RTL Late Night, maar heb wel ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!”, zegt Luuk.

Voor Ruben is RTL Boulevard ook nieuw. “Ik vind het een heel spannend nieuw project. Het is voor mij een totaal nieuwe discipline en dus een prachtige uitdaging”, zegt hij. Winston Gerschtanowitz en Beau van Erven Dorens zijn bekende gezichten in het entertainmentprogramma van RTL4.

Beau van Erven Dorens was de eerste presentator van het programma, toen het in september 2001 begon. In 2005 vertrok de presentator bij het programma en werd vervangen door Daphne Bunskoek. Toen zij in 2008 bij RTL Boulevard vertrok, werd Winston Gerschtanowitz de nieuwe presentator.

Na bijna vijftien jaar verhuist de studio van het entertainmentprogramma RTL Boulevard van het Mediapark in Hilversum naar Leidseplein 1 in Amsterdam. De nieuwe studio heeft uitzicht op het bruisende leven dat zich afspeelt op een van de meest bekende en drukste pleinen van Nederland.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard