RTL Boulevard begint aan nieuwe opzet

RTL Boulevard begint aan nieuwe opzet

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL Boulevard komt vanaf vanavond, maandag 29 augustus, vanuit een nieuwe studio aan het Leidseplein in Amsterdam. Het entertainmentprogramma krijgt een vernieuwde opzet met drie wisselende presentatoren en geen Albert Verlinde, maar Luuk Ikink als co-presentator.

Afgelopen vrijdag nam Albert Verlinde na vijftien jaar afscheid van RTL Boulevard en het RTL4-programma krijgt meteen een nieuwe opzet. Winston Gerschtanowitz, Beau van Erven Dorens en Ruben Nicolai zullen vanaf vanavond afwisselend het entertainmentprogramma presenteren.

Winston, Beau en Ruben nemen ieder een week voor hun rekening, in duo-presentatie met Luuk Ikink. Luuk verhuist hiermee van RTL Late Night naar RTL Boulevard. Hij gaat overigens niet Verlinde ontvangen, maar wordt co-presentator. Hoe die rol er precies uitziet, wordt vanavond duidelijk.

“Soms doen zich kansen voor die je gewoon niet kan en mag laten liggen. Bij RTL Boulevard kan ik werken bij een programma dat volop in ontwikkeling is, op een nieuwe plek en in een presentatieteam waarin ik mij nog meer kan ontwikkelen”, liet Ikink eerder weten over zijn nieuwe tv-klus.

Voor Ruben Nicolai is RTL Boulevard ook nieuw. Beau was vijftien jaar geleden de eerste presentator van het RTL4-programma en werd later vervangen door Winston. Van Erven Dorens zal vanavond de eerste uitzending vanuit de nieuwe studio aan het Leidseplein in Amsterdam presenteren.

Bekijk hieronder de eerste beelden van de nieuwe studio van RTL Boulevard:

Voormalig Qmusic-dj Marieke Elsinga neemt de plek van Luuk Ikink over in de late night-talkshow RTL Late Night, dat vanavond weer terugkeert na de zomerstop van één maand. Niet alleen RTL Late Night keert vandaag terug op televisie, ook Koffietijd is vanaf maandag weer dagelijks te zien op RTL4.

Bekijk RTL Boulevard op TVblik.nl/rtl-boulevard