Nieuw personage gaat voor onrust zorgen in GTST

Nieuw personage gaat voor onrust zorgen in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Aanstaande maandagavond start het gloednieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dan zal de kijker te weten komen hoe het af gaat lopen met Sacha (Gaby Blaaser). Zij bevond zich in de zomer-cliffhanger in levensgevaar. Opgesloten in een caravan kon Sacha geen kant op. Alsof het allemaal niet erger kon, explodeerde deze caravan ook nog eens.

Een nieuw seizoen van GTST, vraagt meteen om nieuwe personages. Het eerste nieuwe personage zal Malena Blanco (Miryanna van Reeden) zijn. Deze Malena zal de huishoudster gaan spelen van Ludo Sanders (Erik de Vogel). Zij vervangt de vaste huishoudster, mevrouw  Zwart. Het blijkt dat Malena een soort affaire krijgt met haar baas, Ludo. Dit zal voor de nodige onrust gaan zorgen in huize Sanders. 

Voor Ludo is Janine (Caroline de Bruijn) zijn grote liefde. Even leken de twee weer bij elkaar te komen. Maar nog voor de relatie nieuw leven werd ingeblazen, strandde de relatie alweer. Dit kwam mede door Rik (Ferri Somogyi), die ook gevoelens heeft voor Janine. Voor wie zou Janine nu uiteindelijk kiezen? Ludo wilde blijkbaar niet op Janine wachten. Of Ludo echt een relatie zal krijgen met huishoudster Malena is nog maar even de vraag.

In het verleden heeft Ludo de beste huishoudster die hij zich maar kon wensen. Jarenlang was Rosa (Elly de Graaf) Ludo's steun en toeverlaat. Zij werd gezien als één van de familie Sanders. In de periode dat Ludo blind was, was Rosa er voor Ludo. Rosa heeft alles van dichtbij meegemaakt. Maar tijdens een feestelijke gebeurtenis ging het gruwelijk mis.

Tijdens de bruiloft tussen Nina (Marly van der Velden) en Noud (Ruud Feltkamp) draaide Wiet (Pip Pellens) volledig door. Wiet had ook gevoelens voor Noud en wilde hem voor zichzelf. Dus besloot ze met een pistool naar het feest te gaan. Eenmaal aangekomen wilde Wiet Nina neerschieten. Net op tijd wist Janine te voorkomen dat Nina werd geraakt. Daar bleef het niet bij, door de schot van Wiet raakte iedereen in paniek.

Door deze paniek stortte de feesttent volledig in. Hierbij werd Rosa levensgevaarlijk gewond. In het ziekenhuis werd pas goed duidelijk hoe erg Rosa er aan toe was. Rosa's dochter Lorena (Gigi Ravelli) staat haar moeder bij. Na een paar dagen overlijdt Rosa in het bijzijn van Lorena. Heel Meerdijk is in diepe rouw door het overlijden van Rosa. Na het overlijden van Rosa, heeft Ludo het even moeten stellen zonder huishoudster.

Nu lijkt Ludo's vertrouwde huishoudster mevrouw Zwart even te zijn vervangen. Hoelang Malena te zien zal zijn als Ludo's huishoudster is nog niet bekend gemaakt. Volgens RTL Boulevard zal de komst van Malena voor grote onrust gaan zorgen. Niet alleen in huize Sanders, maar ook bij andere inwoners. Het worden spannende tijden in Meerdijk.

Vanaf maandag start het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden om 20.00 uur bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.