Mysterieuze Toon blijkt personage nieuwe serie

Mysterieuze Toon blijkt personage nieuwe serie

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De afgelopen dagen vroeg iedereen zich af wie die mysterieuze Toon was. Toon poseert op Social Media met veel bekende Nederlanders, waaronder met Lieke van Lexmond, Manuel Broekman, Dave Roelvink, Jim Bakkum en Lil Kleine. De vele selfies blijkt nu een promotiestunt te zijn.

Toon blijkt een personage te zijn uit de gelijknamige serie, die vanaf 22 april te zien zal zijn op KPN Presenteert. De serie gaat over Toon, die per ongeluk een hit wordt op het videoplatform YouTube. De ongewilde roem van de YouTube-ster brengt hem in allerlei ongemakkelijke situaties.

De acteurs en regisseur, die allemaal niet bekend zijn bij het grote publiek, bedachten een goede promotiestunt om aandacht te krijgen voor de nieuwe serie. De selfie-actie, waarbij Toon op de foto gaat met BN’ers, is goed gelukt, want veel mensen zijn nieuwsgierig geworden naar Toon.

Joep Vermolen speelt de rol van Toon. De andere rollen worden vertolkt door veelal nieuwe talenten, waaronder Amy van der Weerden, Loulou Hameleers en Robbert Bleij. Daarnaast spelen ook ervaren acteurs als Huub Smit (New Kids) en Karien Noordhoff (Smeris) een rol in de serie.

Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe serie Toon:

Toon is vanaf 22 april te zien op KPN Presenteert.