Extra concert Waylon in Ahoy

Extra concert Waylon in Ahoy

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Waylon geeft op vrijdag 25 november een extra concert van Waylon live in concert - Top 1000 Allertijden in Ahoy. Het eerste concert vindt de dag ervoor plaats op 24 november. De twee concerten staan volledig in het teken van Radio Veronica's Top 1000 Allertijden.

De kaarten voor het eerste concert waren binnen drie dagen uitverkocht. “Duizenden verzoeken heb ik daarna ontvangen om een tweede Top 1000 Allertijden-concert in Ahoy te doen dit jaar”, vertelt Waylon. Alleen was een extra concert niet mogelijk, omdat Ahoy geen datum vrij had.

Hij vervolgt: “Vorige week kreeg ik een telefoontje van Ahoy dat vrijdag 25 november was vrijgekomen en of ik die datum wellicht wilde. Daar hoefde ik niet heel lang over na te denken! Hoe gaaf is het om maar liefst twee avonden achter elkaar deze liedjes te mogen spelen en zingen!”

De Top 1000 Allertijden wordt gezien als de lijst der lijsten, met de beste hits ooit gemaakt en die bij iedereen wel een herinnering losmaakt. Met een vijftienkoppige band zal Waylon maar liefst 30 nummers uit deze hitlijst ten gehore brengen en deze songs de allerbeste vertolking geven.

Bekijk het dossier van Waylon op TVblik.nl