Anouk met derde concert in de Ziggo Dome

Anouk met derde concert in de Ziggo Dome

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Wegens groot succes heeft Anouk maandag bekendgemaakt nog een derde show toe te voegen in de Ziggo Dome op woensdag 31 mei. Afgelopen zaterdag ging de kaartverkoop van haar eerste concert van start en paar uur later werd er meteen een tweede concert aan toegevoegd.

De kaartverkoop voor het concert is direct van start gegaan via ticketmaster.nl. “Ziggo Dome 24 & 27 mei beide uitverkocht!”, schrijft de zangeres op Facebook. Vervolgens kondigt ze met veel plezier een derde concert aan. “We gaan daarom een derde show doen op woensdag 31 mei.”

Naast de drie concerten in de Ziggo Dome, komt de 41-jarige zangeres in oktober ook met een gloednieuw album. Afgelopen maart bracht Anouk haar album Queen For A Day uit. 2016 is een productief jaar voor Anouk, want in oktober brengt ze haar album Fake It Till We Die uit.

Afgelopen vrijdag, 9 september, heeft Anouk alvast een nieuw nummer van het album Fake It Till We Die uitgebracht als single. Het nummer Down Daddy Down is op YouTube al ruim 45.500 keer beluisterd. De nieuwe single is ook verkrijgbaar via bekende muziekdiensten als iTunes en Spotify.

Bekijk The Voice of Holland op TVblik.nl/tvoh