SBS6 trekt stekker uit Danni Lowinski

SBS6 trekt stekker uit Danni Lowinski

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

SBS6 trekt de stekker uit de advocaten serie Danni Lowinski. Het programma word na vier succesvolle seizoenen van de buis gehaald. SBS laat in een reactie weten zich meer te willen focussen op andere succesvolle drama series. "Danni Lowinski keert inderdaad niet terug. We focussen ons op andere dramaseries als Dokter Tinus en Celblok H, die nog beter scoren dan Danni Lowinski deed." laat een woordvoerster van SBS weten aan Showbizznetwork.

"Het laatste seizoen van Danni Lowinski scoorde minder dan een miljoen kijkers per aflevering, terwijl Celblok H en Dokter Tinus meer dan een miljoen kijkers per aflevering trekken." vervolgt de woordvoerster van SBS.

Actrice Marlijn Weerdenburg laat weten via Instagram het jammer te vinden dat er geen vervolg komt. "Wat ongelofelijk jammer. Bij Danni begon het allemaal voor mij, 4 jaar geleden. Ik heb zoveel mogen leren. Met fantastische mensen mogen spelen. Ik heb door Danni geleerd wat hard werken is. Er zijn deuren voor me open gegaan, dankzij haar aanstekelijkheid en enthousiasme."

De actrice die tegenwoordig te zien is bij de KRO-NCRV bedankt SBS en Talpa voor het vertrouwen. "Dankjewel @talpafictie en @sbs6nl voor deze enorme kans."

Bekijk Danni Lowinski op TVblik.nl/Danni-Lowinski