Gehele Idols-jury terug in nieuw seizoen

Gehele Idols-jury terug in nieuw seizoen

Geschreven door Daniël Schalk

In het nieuwe seizoen van Idols keren Jamai Loman, Eva Simons, Martijn Krabbé en Ronald Molendijk weer terug als juryleden, dat is woensdag bekend gemaakt in RTL Boulevard. Dat Jamai door zou gaan als jurylid was al bekend, maar de andere juryleden twijfelde nog over het nieuwe seizoen.

Eva, Martijn en Ronald kregen veel kritiek op hun plek in de jury van Idols. De drie juryleden van het afgelopen seizoen gaven dan ook de afgelopen tijd aan te twijfelen over hun rol in de talentenjacht. Nu is bekendgemaakt dat toch alle juryleden weer terugkeren in het nieuwe seizoen van Idols.

Idols keerde afgelopen voorjaar na acht jaar terug op de Nederlandse televisie. Nadat RTL4 begin 2008 stopte met de talentenjacht der talentenjachten, beleefde Idols op woensdag 23 maart 2016 haar comeback op de Nederlandse televisie, ditmaal niet op RTL4 maar op jongerenzender RTL5.

Ruim 1,5 miljoen mensen zaten op woensdag 23 maart voor de buis voor de terugkeer van Idols. Ruben Nicolai en Lieke van Lexmond presenteerde afgelopen voorjaar het nieuwe seizoen van Idols. Of Ruben en Lieke ook het nieuwe seizoen van Idols weer zullen presenteren is nog niet bekend.

Bekijk Idols op TVblik.nl/idols