RTL5 begint aan Get The F*ck Out Of My House

RTL5 begint aan Get The F*ck Out Of My House

Geschreven door Daniël Schalk

Vanavond begint het nieuwe dagelijkse RTL5-programma Get The F*ck Out Of My House, waarin 100 mensen de strijd met elkaar aangaan in één huis. De 100 kandidaten van de tv-show moeten zich staande weten te houden in een woning die gefaciliteerd is voor slechts vier personen.

Het doel van de kandidaten is om als laatste overblijven en er vandoor gaan met het restant van de huishoudpot van 100.000 euro. De deelnemers worden 24 uur per dag door camera’s gevolgd. Ook zijn er twee reporters die dagelijks het huis betreden voor reportages uit het huis.

Het gebrek aan ruimte en hygiëne, schaarste aan voedsel, te weinig toiletpapier en gebrek aan privacy zorgen voor spanningen in de reality gameshow. Gekmakende spellen, groepsopdrachten en uitdagingen zorgen ervoor dat er geld kan worden gewonnen maar ook kan worden verloren.

Samen met het elimineren van de deelnemers zorgen deze ingrediënten ervoor dat het kleine huis transformeert tot een snelkookpan. De groep start met 100.000 euro aan huishoudgeld. Van de pot kan in het levensonderhoud worden voorzien maar wel voor exorbitant hoge prijzen.

Iedere week wordt er een stemming gehouden in het huis. Degene met de meest stemmen wordt aangewezen als de huisbaas. De huisbaas heeft de controle over de huishoudpot en heeft de luxe van de masterbedroom. De huisbaas mag op een bepaald moment in de week mensen uit het huis sturen.

RTL5 zet met deze nieuwe dagelijkse reality gameshow, die wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver, vors in op hun vooravond. De vooravond van RTL5 bestaat naast Get The F*ck Out Of My House uit het dagelijkse wetenschapsprogramma Galileo, dat wordt gepresenteerd door Luuk Ikink.

Get The F*ck Out Of My House is vanaf 3 oktober, dagelijks, om 19:10 uur te zien op RTL5.