Nielson lanceert nieuwe single 'Nachtdienst'

Nielson lanceert nieuwe single 'Nachtdienst'

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Nederlandse zanger Nielson heeft een nieuwe single uitgebracht. Het is het uptempo Nachtdienst geworden. De officiële videoclip heeft de zanger maandag gepubliceerd op YouTube. Inmiddels hebben al meer dan 3000 mensen de videoclip gezien. Ook is er iets speciaals aan de nieuwe single van Nielson. Niet is er alleen een album versie gemaakt, er is ook een remix versie gemaakt.

Nielson's single Nachtdienst in onder handen genomen door East & Young. Zij hebben het uptempo nummer voorzien van een extra beat. Hierdoor klinkt de single net even anders dan normaal. Het origineel is te vinden op het tweede album van de Nederlandse zanger. 
Nachtdienst staat op het album Weet je wat het is. Naast de nieuwste single staan op dit album ook de hits Sexy als ik dans en Hotelsuite. De single Hotelsuite bracht Nielson samen uit met Jiggy Djé. Op Youtube is de bijbehorende videoclip al door meer dan één miljoen mensen bekeken.

Maar de hit Sexy als ik dans heeft iets meer views. In totaal hebben al meer dan vijftien miljoen mensen de videoclip online bekeken. Op de radiozenders is dit nummer van Nielson inmiddels al grijs gedraaid. De nieuwe single, Nachtdienst, wordt wellicht ook grijsgedraaid.

Nachtdienst is één van de vrolijkste nummers van het album van Nielson. Of de single ook daadwerkelijk een hit gaat worden, moet nog even blijken. Aanstaande vrijdag zal Nachtdienst in de Nederlandse hitlijsten terecht gaan komen. Op welke positie Nachtdienst binnen gaat komen is nog niet bekend. Zijn album, Weet je wat het is, zal wellicht ook weer in de album top 100 terecht gaan komen.

Over Nielson is ook een speciale Summer Songs geschreven. Hierin werden veel hits van de zanger benoemd. Lees deze speciale Summer Songs hier nogmaals terug.

Bekijk hieronder de videoclip van de Nachtdienst van Nielson:

https://www.youtube.com/watch?v=FVc1u2xniVE