Geer & Goor, Floortje en Penoza strijden om Ring

Geer & Goor, Floortje en Penoza strijden om Ring

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Geer & Goor: Zoeken een hobby, Floortje naar het einde van de wereld en Penoza IV strijden vanavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala om de Gouden Televizier-Ring 2016. Het publiek bepaalt vanavond tijdens de live-uitzending wie er met de Televizier-Ring naar huis gaat.

Naast de Gouden Televizier-Ring 2016 worden tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala ook de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator, beste presentatrice, beste acteur en beste actrice, de Televizier Talent Award voor aanstormend talent en de Gouden Stuiver 2016 uitgereikt.

Tijdens de uitzending kunnen tv-kijkers via de telefoon en online hun stem uitbrengen op een van de genomineerde tv-programma’s. De kosten zijn 35 cent per gesprek/ontvangen bericht plus evt. GSM kosten. Online stemmen kan via avrotros.nl/live. Iedere tv-kijker kan maar één keer stemmen.

Voor Floortje naar het einde van de wereld

Bel 0909-8851 of SMS ‘Ring 1’ naar 9090

Voor Geer & Goor: Zoeken een hobby!          

Bel 0909-8852 of SMS ‘Ring 2’ naar 9090

Voor Penoza IV        

Bel 0909-8853 of SMS ‘Ring 3’ naar 9090

Het Gouden Televizier-Ring Gala 2016 wordt gepresenteerd door Jan Smit en Art Rooijakkers. Het was nog even onzeker of Smit het Gala wel kon presenteren, omdat hij onlangs een hersenschudding heeft opgelopen. Afgelopen maandag werd bekend dat de zanger het Gala toch kan presenteren.

Showbizznetwork is vanavond aanwezig bij het Gouden Televizier-Ring Gala 2016, dat dit jaar in de Heineken Music Hall plaatsvindt. Showbizznetwork zal van het Televizier-Ring Gala verslag doen via Showbizznetwork TV en zijn Social Media-kanalen (Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat).

Het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala is vanavond om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Bekijk het Gouden Televizier-Ring Gala 2015 terug op TVblik.nl