Floortje naar het einde van de wereld wint Gouden Televizier-Ring 2016

Floortje naar het einde van de wereld wint Gouden Televizier-Ring 2016

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Floortje naar het einde van de wereld heeft donderdagavond tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de Gouden Televizier-Ring 2016 gewonnen. Geer & Goor: Zoeken een hobby, Floortje naar het einde van de wereld en Penoza IV streden donderdag om de Televizier-Ring.

Floortje naar het einde van de wereld kreeg tijdens de live-uitzending 64 punten van de mensen thuis en is daarmee de opvolger van het RTL4-programma SynDROOM, dat vorig jaar met 60 punten de Televizier-Ring won. SynDROOM versloeg vorig jaar Expeditie Robinson en Streetlab.

In 2014 werd de Gouden Televizier-Ring gewonnen door de AVROTROS-politieserie Flikken Maastricht. Het jaar daarvoor ging Wie is de Mol? er eindelijk vandoor met de Ring, nadat zij vele malen genomineerd werden. Andere winnaars zijn The voice of Holland en Voetbal International.

Net als vorig jaar was er ook dit jaar weer veel kritiek op de genomineerden van de Televizier-Ring. Vorig jaar ontstond er kritiek nadat Streetlab bij de laatste drie zat en dit jaar was er veel kritiek omdat kijkcijferkanon Heel Holland Bakt van Omroep MAX niet was genomineerd voor de Ring.

Bekijk hier de reportage van Showbizznetwork TV

Bekijk Floortje naar het einde van de wereld op TVblik.nl/floortje-naar-het-einde-van-de-wereld