Shawn Mendes en Zara Larsson naar Rotterdam voor MTV EMA 2016

Shawn Mendes en Zara Larsson naar Rotterdam voor MTV EMA 2016

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Pop topacts Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson betreden op zondag 6 november het podium van de MTV EMA 2016 dat live vanuit Rotterdam Ahoy wordt uitgezonden. Dit heeft MTV vandaag bekend gemaakt.

Alle acts hebben één of meerdere EMA-nominaties op zak en voor alle acts is het de eerste keer dat ze optreden tijdens de MTV EMA. "Ik voel me ontzettend vereerd dat ik dit jaar kans maak op vier awards en ik kan niet wachten om in november in Rotterdam op te treden!", laat Shawn Mendes weten.

Eerder maakte MTV al bekend dat superster Bruno Mars ook een optreden zal weggeven tijdens de show. Binnenkort zullen er meer optredende en aanwezige artiesten bekend worden gemaakt. Fans kunnen nu al stemmen op hun favoriete acts via www.mtvema.com.

Zara Larsson laat weten er ontzettend veel zin in te hebben te mogen optreden. "Ik heb ontzettend veel zin om op te treden bij de MTV EMA 2016 in Rotterdam. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien daar en ben ook genomineerd in twee categorieën, dus vergeet niet te stemmen!"

 

De MTV EMA 2016 wordt zondag 6 november vanaf 21.00 uur wereldwijd live uitgezonden op MTV vanuit Rotterdam Ahoy.

Bekijk MTV op TVblik.nl/gemist/mtv