Jonna Fraser lanceert stemperiode FunX DiXte 1000

Jonna Fraser lanceert stemperiode FunX DiXte 1000

Geschreven door Pieter Jongsma

In het programma Start van FunX-dj Fernando opende rapper Jonna Fraser vanmorgen de stemperiode van de DiXte 1000: dé lijst met de duizend dikste tracks van de beste artiesten, bepaald door de FunX luisteraars.

Van 2Pac, Daddy Yankee, Gyptian tot Broederliefde: tot en met donderdag 3 november stemmen luisteraars via FunX.nl en de FunX App op hun favoriete R&B, hiphop, reggae, latin en dance tracks. Van 4 tot en met 11 november tunen luisteraars non-stop in op FunX voor het muzikale hoogtepunt van het jaar.

In alle vroegte gingen rappers Sevn Alias en Jonna Fraser vandaag, gehuld in sumoworstelpakken, met elkaar de strijd aan. In de battle stond er veel op het spel: de eer om de vierde editie van de FunX DiXte 1000 te openen én de eerste stem uit te brengen. Drill instructor Fajah Lourens voerde de spanning nog verder op en liet de mannen zware sportoefeningen uitvoeren.

Met de lijst gaat de publieke radiozender FunX op zoek naar de duizend dikste tracks van de beste artiesten. De FunX Dixte 1000 gaat vrijdag 4 november om 09.00 uur van start. Tot vrijdag 11 november 16.00 uur draaien de FunX-dj's de duizend favoriete tracks van de luisteraars. Vorig jaar was Changes van 2Pac de onbetwiste nummer 1. Beyonce was met 37 tracks de artiest met de meeste noteringen in de FunX DiXte 1000, gevolgd door Chris Brown (31 keer) en Rihanna (29 keer).

Stemmen kan op de FunX DiXte 1000 op via: www.funx.nl