4U staat niet meer in de Single top 100

4U staat niet meer in de Single top 100

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Slechts twee weken stonden de boys van 4U in de Single top 100. Twee weken geleden kwamen Tiago, Jaimy, Luca en Toon nieuw binnen op plek 94. Een week later stegen zij nog door naar plek 87. Maar deze week zijn ze uit de hitlijst gevallen. Het nummer Bitter Taste was de eerste officiële single van de nieuwste boyband van Nederland. Momenteel is 4U druk bezig om de videoclip voor Bitter Taste op te nemen.

Radiozender 538 riep Bitter Taste vorige week uit tot Alarmschijf van de week. In die week werd het nummer dan ook vaak gedraaid. Helaas voor 4U stond hun single nog niet in de MediaMarkt top 40. De meidenband, GRLBND, moest in The Next Boy/Girl Band genoegen nemen met de tweede plek. Ook zij hebben nog geen plek weten te bemachtigen in de Single top 100. 

De top drie is onveranderd. Op de derde plek staan nog steeds Frenna, Jonna Fraser en Emms met het nummer My Love. Op de tweede plek staan The Chainsmokers met Halsey met het nummer Closer. Maar bovenaan staan nog altijd dj Snake en Justin Bieber. Hier staan zij met de hit Let Me Love You. In totaal staat dit nummer alweer twaalf weken in de Single top 100.

Dit alles blijkt uit de Single top 100 die wekelijks wordt gepubliceerd door Dutch Charts op haar website. 

Bekijk The Next Boy/Girl Band terug via TVblik. 

Foto: Screenshot uitzending The Next Girl/boy band