Veel online kijkers voor de Club van Sinterklaas

Veel online kijkers voor de Club van Sinterklaas

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De avonturen van Sinterklaas en de Pieten in De Club van Sinterklaas wordt online door veel Nederlandse gezinnen gevolgd. De eerste aflevering van de Club van Sinterklaas LIVE, dat live te zien is op Facebook en later op YouTube, is tot nu toe door 140.000 unieke kijkers bekeken.

De makers achter De Club van Sinterklaas zijn erg tevreden. “Hieruit blijkt dat gezinnen steeds makkelijker de weg naar online weten te vinden en op zoek gaan naar interactie. Op de eerste aflevering van de nieuwe serie zijn ruim 30.000 reacties, opmerkingen en deelacties geweest.”

De Club van Sinterklaas gaat met de tijd mee. Tijdens de interactieve liveshow van de Club wordt het laatste Pietennieuws besproken en worden er vragen van kijkers direct beantwoord, komen de ingezonden kleurplaten voorbij en wordt er elke dag de winnaar van de prijsvraag gebeld.

“Daarnaast wordt er natuurlijk veel gezongen, gedanst en gelachen met Testpiet, Coole Piet, Hoge Hoogte Piet en alle andere Club Pieten”, laten de makers weten. Nadat RTL heeft besloten om met De Club van Sinterklaas te stoppen, heeft de Sinterklaas-serie de stap naar online gezet.

De Club van Sinterklaas LIVE is van maandag t/m donderdag live te zien op Facebook.

Bekijk De Club van Sinterklaas op TVblik.nl/de-club-van-sinterklaas