Sinterklaas win actie: Het Namen Spel

Sinterklaas win actie: Het Namen Spel

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Showbizznetwork.nl heeft een hele leuke Sinterklaas win actie! In samenwerking met Tulip Games mogen wij het bordspel het Namen Spel weggeven. Het Namen Spel is een grappig en bovendien ontzettend leuk gezelschapsspel. Met het bordspel het Namen Spel is een spelavond compleet.

Dit vrolijke bordspel lijkt erg op de televisie hit van Paul de Leeuw: Roodkapje. In drie verschillende rondes is het de bedoeling om zoveel mogelijk namen te raden. Het lijkt allemaal heel eenvoudig, maar dan kom je erachter dat het Namen Spel toch een stuk lastiger is dan je denkt.

Uitleg over de win actie:

Net als het Namen Spel lijkt het winnen van onze Sinterklaas win actie ook heel makkelijk, maar ook dit is niet wat het lijkt. Wij zijn namelijk naar iemand opzoek. Als jij weet wie het is, maak jij kans op het Namen Spel! Kans maken doe je dus eigenlijk door nu al met ons het Namen Spel te spelen.

Onze actie duurt tot en met zaterdag 5 december. Tot die tijd krijgen jullie van ons vijf hints. Als jij weet wie wij zoeken, kan jij jouw antwoord onderaan op dit bericht invullen. Wanneer de hints precies online komen maken wij steeds ongeveer een uur van tevoren bekend op Social Media.

De win actie loopt tot zaterdag 5 december 12:00 uur. Nadat de klok op 5 december 12:00 uur heeft geslagen kan er niet meer mee worden gedaan. Het antwoord zal om 12:00 uur ook bekend worden gemaakt op onze Social Media-kanalen. Vervolgens nemen wij ook contact op met de winnaar.

Uitleg van het Namen Spel:

In ronde 1 mag je nog heel veel. Alles mag, maar je mag alleen de naam van de persoon niet noemen. Ook mag je geen hoofdletters gebruiken, geen beroepen en natuurlijk geen “eh” zeggen. Iedereen speelt in teamverband. Het is dan aan de andere teams om het in de gaten te houden.

Wat een lastige opgave is, een hoofdletter wordt toch al snel gemaakt. Ieder team heeft één minuut de tijd om zoveel mogelijk namen te raden. Deze namen moeten de teams ook nog eens goed gaan onthouden. Ronde 2 van het bordspel het Namen Spel gaat verder waar ronde 1 is gestopt.

De namen die in ronde 1 geraden zijn worden nu opnieuw gebruikt. In de tweede ronde is het de bedoeling om nogmaals namen te raden. Dit keer mag je als speler geen geluid maken. Alles moet in gebaren worden uitgebeeld, zoals het bekende spel Hints en het gelijknamige KRO-programma.

Maakt een speler tijdens ronde 2 toch een geluid, dan is de beurt direct over. Wederom een ronde met heel veel plezier en hilariteit. De derde en laatste ronde wordt gespeeld met dezelfde namen als uit ronde 1 en ronde 2. Dit keer mogen de namen geraden worden met slechts één woord.

Ronde 3 vraagt om heel veel creativiteit en improvisatie. De vraag is welke speler dit als beste kan. Iedere ronde van Het Namen Spel zorgt voor een gezellige en bovendien leuke avond. Alles is bijna gelijk aan het spelprogramma Roodkapje, dat Paul de Leeuw eind 2014 voor RTL4 presenteerde.

De hints:

Wil jij geen enkele hint missen? Hou de Facebook-pagina en het Twitter-account van Showbizznetwork.nl goed in de gaten. Wij maken, zoals net ook al is benoemd, ongeveer een uur voordat er een nieuwe hint online komt, waar en wanneer de nieuwe hint verschijnt.

 

JE KAN NIET MEER DEELNEMEN AAN DEZE WIN ACTIE!