Bruno Mars duikt op in Carpool Karaoke

Bruno Mars duikt op in Carpool Karaoke

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentator James Corden heeft het weer goed voor elkaar. Onlangs nam de Queen of pop, Madonna, plaats in zijn Carpool Karaoke. Nu heeft de presentator niemand minder dan zanger Bruno Mars weten te strikken voor een rit in zijn auto. De twee openende met de hit 24K Magic. Met deze hit stond Bruno afgelopen week op de zesde plek in de Single top 100.

Daarna volgde ook nog de hit Locked Out Of Heaven voorbij. Deze hit zong James moeiteloos mee. Daarop vroeg James hoelang Bruno al zong. De zanger antwoordde dat hij vanaf zijn vierde al zanger wilde worden. In die jonge jaren zong Bruno graag nummers van Elvis. Zo kwam er nog een stukje a capella van een hit van Elvis.  

Tijdens de rit kwam ook de megahit Grenade voorbij. Dit nummer zorgde er mede voor dat Bruno op de muzikale kaart werd gezet. Ook het duet met Mark Ronson, Uptown Funk, kwam voorbij. Dit was voor beide heren een feest in de auto. Dit nummer was misschien wel het hoogtepunt van deze Carpool Karaoke editie.

James heeft naast Bruno en Madonna meerdere artiesten in zijn auto's gehad. Zo zaten Jennifer Lopez, Lady Gaga, Adele, One Direction en Gwen Stefani al naast de Amerikaanse presentator. In het nieuwe jaar zullen er zeker meer edities van Carpool Karaoke volgen. Vooral de editie met Adele is al vrij vaak bekeken. Op dit moment hebben al meer dan 138 miljoen mensen deze videoclip bekeken. De editie met Bruno Mars, die sinds dinsdag online is gezet, is al door zeker een half miljoen mensen bekeken.

Bekijk hieronder de Carpool Karaoke met Bruno Mars:

https://www.youtube.com/watch?v=AFxCO_DyzYM

Afbeelding: YouTube

Bekijk het item in RTL Boulevard terug op TVblik.nl/rtl-boulevard/3-november-2016