Madonna scoort veel views met Carpool Karaoke

Madonna scoort veel views met Carpool Karaoke

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Queen of Pop, Madonna, heeft een internet hit gescoord. De zangeres stapte in de auto van James Corden. Dit was voor het populaire onderdeel Carpool Karaoke. In totaal hebben al meer dan drie miljoen mensen de videoclip op YouTube bekeken. Veel hits van Madonna kwamen voorbij in de auto van James. Zo startte de tour met de hit Vogue. Zowel James al Madonna zongen in volle borst.

Naast Vogue kwamen nog veel meer hits van de zangeres voorbij. Zo kwam ook het nummer Pappa Don't Preach voorbij. Daarna kwamen ook nog Don't Cry For Me Argentina, Express Yourself, Ray Of Light en Music. Alle hits werden dan ook weer moeiteloos meegezongen door James. 

Daarnaast deed Madonna een opvallende uitspraak. James vroeg aan de zangeres of ze iets heeft gehad met Michael Jackson. De twee zouden gezoend hebben en wellicht is er meer voorgevallen. Het is voor het eerst dat Madonna hier open over praat. Wel moest Madonna de eerste zet doen, aangezien Michael nogal verlegen zou zijn.

Naast Madonna hebben meer bekende sterren naast James in de auto gezeten. De populairste video van Carpool Karaoke is van Adele. Deze videoclip heeft nu al meer dan 136 miljoen views. Ook hebben One Direction, Justin Bieber, Britney Spears en Jennifer Lopez al eens naast James gezeten. Binnenkort is ook zanger Bruno Mars te zien in een nieuwe editie van Carpool Karaoke.

Bekijk My Name is.. op TVblik.nl/my-name-is

Afbeelding afkomstig van YouTube.